\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 44019 Re: Re: Absolute waarde Bedankt voor je reactie. Ik zie alleen dat er in de opgave die ik had gepost een foutje zit; het is niet |f(x)| = f(x), maar |f(x)| = f(x)Moet ik dan bij stap 1 nog 2x3-x 0 en bij stap 22x3-x 0 gebruiken of moet het:2x3-x 0 en2x3-x 0 worden? Loes Student hbo - zondag 5 maart 2006 Antwoord In dat geval, |f(x)| is nooit kleiner dan f(x), dus krijg je als oplossing alleen de punten waar het gelijk is... Eigenlijk verandert er niets..Waar je 'nul' bij rekent maakt niet zoveel uit want |0|=0, dus reken ik 'm maar bij als f(x)0. WvR zondag 5 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor je reactie. Ik zie alleen dat er in de opgave die ik had gepost een foutje zit; het is niet |f(x)| = f(x), maar |f(x)| = f(x)Moet ik dan bij stap 1 nog 2x3-x 0 en bij stap 22x3-x 0 gebruiken of moet het:2x3-x 0 en2x3-x 0 worden? Loes Student hbo - zondag 5 maart 2006
Loes Student hbo - zondag 5 maart 2006
In dat geval, |f(x)| is nooit kleiner dan f(x), dus krijg je als oplossing alleen de punten waar het gelijk is... Eigenlijk verandert er niets..Waar je 'nul' bij rekent maakt niet zoveel uit want |0|=0, dus reken ik 'm maar bij als f(x)0. WvR zondag 5 maart 2006
WvR zondag 5 maart 2006
©2001-2024 WisFaq