\require{AMSmath} Absolute waarde |f(x)| > f(x) Gegeven de functie: f(x) = -5x2+x Voor welke waarden van x geldt: |¦(x)| ¦(x) Voor f(0) krijg ik = 0. Maar wat moet ik met de absolute waarde? Volgens mij geldt de stelling voor elk getal 0. Maar hoe ik dat moet aantonen? Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 4 maart 2006 Antwoord en... Waar is de functiewaarde van de eerste grafiek groter dan de functiewaarde van de tweede grafiek? Conclusie? WvR zaterdag 4 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven de functie: f(x) = -5x2+x Voor welke waarden van x geldt: |¦(x)| ¦(x) Voor f(0) krijg ik = 0. Maar wat moet ik met de absolute waarde? Volgens mij geldt de stelling voor elk getal 0. Maar hoe ik dat moet aantonen? Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 4 maart 2006
Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 4 maart 2006
en... Waar is de functiewaarde van de eerste grafiek groter dan de functiewaarde van de tweede grafiek? Conclusie? WvR zaterdag 4 maart 2006
WvR zaterdag 4 maart 2006
©2001-2024 WisFaq