\require{AMSmath} Hoe geordend zijn geodes? Hoi, ik heb dit op internet gevonden, maar weet niet hoe je op de formules komt:(6 - n)Hn = 12H = H5 + H6 en 2R = 3Z = 5H5+ 6H66H + 6Z = 6R + 12Ik hoop dat deze vraag voor vrijdag al beantwoord is, misschien een korte tijdsduur maar ik heb dringend antwoord nodig.Dankjewel!Zie: Geodes en fullerenen René P Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 maart 2006 Antwoord 't Was handig geweest je bron te vermelden. Maar ik geloof dat ik 't gevonden heb:1.2....en dan zal 't wel lukken. WvR woensdag 1 maart 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, ik heb dit op internet gevonden, maar weet niet hoe je op de formules komt:(6 - n)Hn = 12H = H5 + H6 en 2R = 3Z = 5H5+ 6H66H + 6Z = 6R + 12Ik hoop dat deze vraag voor vrijdag al beantwoord is, misschien een korte tijdsduur maar ik heb dringend antwoord nodig.Dankjewel!Zie: Geodes en fullerenen René P Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 maart 2006
René P Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 maart 2006
't Was handig geweest je bron te vermelden. Maar ik geloof dat ik 't gevonden heb:1.2....en dan zal 't wel lukken. WvR woensdag 1 maart 2006
WvR woensdag 1 maart 2006
©2001-2024 WisFaq