\require{AMSmath} Kettingregel voor functies van meerdere variabelen Geachte,Gegeven het volgende z = f(x,y), x = u(t) en y = v(t). Hoe leidt men dz/dt hieruit af? Bij voorbaat dank.Gegroet, Steven Steven Student universiteit - zondag 26 februari 2006 Antwoord dag Steven,Dit gaat via de zogeheten totale differentiaal.dz/dt=dz/dx·dx/dt+dz/dy·dy/dtgroet, Anneke maandag 27 februari 2006 Re: Kettingregel voor functies van meerdere variabelen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachte,Gegeven het volgende z = f(x,y), x = u(t) en y = v(t). Hoe leidt men dz/dt hieruit af? Bij voorbaat dank.Gegroet, Steven Steven Student universiteit - zondag 26 februari 2006
Steven Student universiteit - zondag 26 februari 2006
dag Steven,Dit gaat via de zogeheten totale differentiaal.dz/dt=dz/dx·dx/dt+dz/dy·dy/dtgroet, Anneke maandag 27 februari 2006
Anneke maandag 27 februari 2006
©2001-2024 WisFaq