\require{AMSmath} Zijden berekenen driehoeken Een rechte weg AC loop diagonaal door een veld ABCD met AB=95m BC=70m CD=120m AD=85m AC=110.Wat is de kortste afstand van B tot de weg?Wat is de kortste afstand van B naar D? Remco Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 februari 2006 Antwoord Bereken ÐBAC met de cosinusregel. Gebruik deze hoek en de sinus om BM te bereken. Bereken ÐCAD met de cosinusregel. Gebruik ÐBAD en de cosinusregel om BD te berekenen. Succes! WvR dinsdag 21 februari 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Een rechte weg AC loop diagonaal door een veld ABCD met AB=95m BC=70m CD=120m AD=85m AC=110.Wat is de kortste afstand van B tot de weg?Wat is de kortste afstand van B naar D? Remco Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 februari 2006
Remco Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 februari 2006
Bereken ÐBAC met de cosinusregel. Gebruik deze hoek en de sinus om BM te bereken. Bereken ÐCAD met de cosinusregel. Gebruik ÐBAD en de cosinusregel om BD te berekenen. Succes! WvR dinsdag 21 februari 2006
WvR dinsdag 21 februari 2006
©2001-2025 WisFaq