\require{AMSmath} De inhoud van een cilinder Hoe kan ik de inhoud van een cilinder uitreken? jeroen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 15 september 2002 Antwoord I=G·h= ·r2·h WvR zondag 15 september 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de inhoud van een cilinder uitreken? jeroen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 15 september 2002
jeroen Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 15 september 2002
I=G·h= ·r2·h WvR zondag 15 september 2002
I=G·h= ·r2·h
WvR zondag 15 september 2002
©2001-2024 WisFaq