\require{AMSmath} Substitutie exp hallo, ik kom niet uit de volgende integraal: ò x exp(-x2) dx hopelijk kan iemand mij helpen. bvd sander Student universiteit - zaterdag 28 januari 2006 Antwoord Je hebt òx.e-x2.dx = òe-x2.x.dx Schrijf x.dx als 1/2.2x.dx = 1/2.d(x2) = -1/2.d(-x2) en stel nu -x2 = u Je hebt dan : -1/2òeu.du = ... LL zaterdag 28 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, ik kom niet uit de volgende integraal: ò x exp(-x2) dx hopelijk kan iemand mij helpen. bvd sander Student universiteit - zaterdag 28 januari 2006
sander Student universiteit - zaterdag 28 januari 2006
Je hebt òx.e-x2.dx = òe-x2.x.dx Schrijf x.dx als 1/2.2x.dx = 1/2.d(x2) = -1/2.d(-x2) en stel nu -x2 = u Je hebt dan : -1/2òeu.du = ... LL zaterdag 28 januari 2006
LL zaterdag 28 januari 2006
©2001-2024 WisFaq