\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking oplossen hello, ik moet een logaritmische vgl oplossen maar ik weet niet hoe ik eraan moet beginnen. Zouden jullie mij kunnen helpen, aub? ( x-6 logx)-1 + x log(x-1) = 2·( 2logx)-1alvast bedankt !! ellen 3de graad ASO - vrijdag 27 januari 2006 Antwoord Gebruik (alog(b))-1=1/alog(b)=blog(a), want dan krijg je allemaal logaritmen met hetzelfde grondtal. hk vrijdag 27 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hello, ik moet een logaritmische vgl oplossen maar ik weet niet hoe ik eraan moet beginnen. Zouden jullie mij kunnen helpen, aub? ( x-6 logx)-1 + x log(x-1) = 2·( 2logx)-1alvast bedankt !! ellen 3de graad ASO - vrijdag 27 januari 2006
ellen 3de graad ASO - vrijdag 27 januari 2006
Gebruik (alog(b))-1=1/alog(b)=blog(a), want dan krijg je allemaal logaritmen met hetzelfde grondtal. hk vrijdag 27 januari 2006
hk vrijdag 27 januari 2006
©2001-2024 WisFaq