\require{AMSmath} Partieel integreren Ik zou heel graag willen weten hoe je precies de primitieve van f(x)= xe^(2x) uitwerkt!??!Jullie hebben echt een top site ;-)Alvast heel erg bedank! Paulin Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 januari 2006 Antwoord Zoals je in de titel al aangeeft: met partieel integreren:òx×e2xdx=x×1/2e2x-ò1/2e2xdx=1/2x×e2x-1/4e2x hk woensdag 25 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zou heel graag willen weten hoe je precies de primitieve van f(x)= xe^(2x) uitwerkt!??!Jullie hebben echt een top site ;-)Alvast heel erg bedank! Paulin Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 januari 2006
Paulin Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 januari 2006
Zoals je in de titel al aangeeft: met partieel integreren:òx×e2xdx=x×1/2e2x-ò1/2e2xdx=1/2x×e2x-1/4e2x hk woensdag 25 januari 2006
hk woensdag 25 januari 2006
©2001-2024 WisFaq