\require{AMSmath} Cos, Sin, Tan Zou u de volgende antwoorden kunnen nakijken zodat ik weet of ik goed bezig ben? Vraag: a) Als cos á=p hoe groot is dan cos(180°-á)? b) Als sin á=q hoe groot is dan sin(180°-á)? c) Druk tan á uit in p en q. d) Hoe groot is tan(180°-á)? Deze antwoorden heb ik erbij gevonden: a) -p b) q c) tan á = q/p d) -tan á Zijn deze antwoorden goed? Eric D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 september 2002 Antwoord Helemaal goed. Hoogstens kun je het laatste antwoord nog iets verfijnen tot -q/p MBL zaterdag 14 september 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zou u de volgende antwoorden kunnen nakijken zodat ik weet of ik goed bezig ben? Vraag: a) Als cos á=p hoe groot is dan cos(180°-á)? b) Als sin á=q hoe groot is dan sin(180°-á)? c) Druk tan á uit in p en q. d) Hoe groot is tan(180°-á)? Deze antwoorden heb ik erbij gevonden: a) -p b) q c) tan á = q/p d) -tan á Zijn deze antwoorden goed? Eric D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 september 2002
Eric D Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 september 2002
Helemaal goed. Hoogstens kun je het laatste antwoord nog iets verfijnen tot -q/p MBL zaterdag 14 september 2002
MBL zaterdag 14 september 2002
©2001-2024 WisFaq