\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 43219 Re: Een goniometrische vergelijking oplossen Zou u mij dit voorbeeld kunnen uitwerken? Dat ik er een overzicht over heb. Alvast bedankt4sin(2x)sin(x)-3cos(x)=0 ekrem Student Hoger Onderwijs België - maandag 23 januari 2006 Antwoord Je vraag was hoe begin ik hiermee... dus dat heb je nu toch?4·sin(2x)·sin(x)-3·cos(x)=04·2·sin(x)·cos(x)·sin(x)-3·cos(x)=08·sin2(x)·cos(x)-3·cos(x)=0cos(x)(8·sin2(x)-3)=0Enz.....en dat is dan wel een stuk verder dan een begin... WvR maandag 23 januari 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Zou u mij dit voorbeeld kunnen uitwerken? Dat ik er een overzicht over heb. Alvast bedankt4sin(2x)sin(x)-3cos(x)=0 ekrem Student Hoger Onderwijs België - maandag 23 januari 2006
ekrem Student Hoger Onderwijs België - maandag 23 januari 2006
Je vraag was hoe begin ik hiermee... dus dat heb je nu toch?4·sin(2x)·sin(x)-3·cos(x)=04·2·sin(x)·cos(x)·sin(x)-3·cos(x)=08·sin2(x)·cos(x)-3·cos(x)=0cos(x)(8·sin2(x)-3)=0Enz.....en dat is dan wel een stuk verder dan een begin... WvR maandag 23 januari 2006
WvR maandag 23 januari 2006
©2001-2025 WisFaq