\require{AMSmath} Vraagstuk vierkantsvergelijking maak hiervan een vierkantsvergelijking: verdeel een lijnstuk van 10 cm in 2 stukken waarvan de lengten 12.75 als product hebben.(+figuur) brent Overige TSO-BSO - donderdag 19 januari 2006 Antwoord Beste Brent, We hebben een lijnstuk van 10cm dat we verdelen in twee stukken x en y. Dan geldt dat x + y = 10 en xy = 12.75. Los dit stelsel op naar x en y, maak evt de figuur. mvg, Tom td donderdag 19 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
maak hiervan een vierkantsvergelijking: verdeel een lijnstuk van 10 cm in 2 stukken waarvan de lengten 12.75 als product hebben.(+figuur) brent Overige TSO-BSO - donderdag 19 januari 2006
brent Overige TSO-BSO - donderdag 19 januari 2006
Beste Brent, We hebben een lijnstuk van 10cm dat we verdelen in twee stukken x en y. Dan geldt dat x + y = 10 en xy = 12.75. Los dit stelsel op naar x en y, maak evt de figuur. mvg, Tom td donderdag 19 januari 2006
td donderdag 19 januari 2006
©2001-2024 WisFaq