\require{AMSmath} Veeltermen hai ik heb een wiskundig probleem, ik heb alles geprobeerd, maar ik kom er niet uit. Dit is hem:X4-6X2+8=0ik heb vrijdag een toets, maar hier kom ik echt niet uit! Suzann Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 16 januari 2006 Antwoord Als je voor x2 gewoon y leest staat er:y2-6y+8=0Met de product-som-methode geeft dat:(y-2)(y-4)=0y=2 of y=4Maar y was eigenlijk x2, dus...x2=2 of x2=4En nu jij weer.... WvR maandag 16 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hai ik heb een wiskundig probleem, ik heb alles geprobeerd, maar ik kom er niet uit. Dit is hem:X4-6X2+8=0ik heb vrijdag een toets, maar hier kom ik echt niet uit! Suzann Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 16 januari 2006
Suzann Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 16 januari 2006
Als je voor x2 gewoon y leest staat er:y2-6y+8=0Met de product-som-methode geeft dat:(y-2)(y-4)=0y=2 of y=4Maar y was eigenlijk x2, dus...x2=2 of x2=4En nu jij weer.... WvR maandag 16 januari 2006
WvR maandag 16 januari 2006
©2001-2024 WisFaq