\require{AMSmath} Asymptoot Ik heb de functie fp(x)= p·Ö(x)- lnxIk moet de vergelijking van de asymptoot opstellen... Maar ik denk dat ik dat alleen maar met een quotientfunctie kan. Zou iemand mij willen helpen? mikie Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006 Antwoord Ook bij logaritmische functies kan je verticale asymptoten tegenkomen. Een mogelijk kandidaat hier is x=0. Een grafiekje kan helpen: Helpt dat? WvR zondag 15 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de functie fp(x)= p·Ö(x)- lnxIk moet de vergelijking van de asymptoot opstellen... Maar ik denk dat ik dat alleen maar met een quotientfunctie kan. Zou iemand mij willen helpen? mikie Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006
mikie Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006
Ook bij logaritmische functies kan je verticale asymptoten tegenkomen. Een mogelijk kandidaat hier is x=0. Een grafiekje kan helpen: Helpt dat? WvR zondag 15 januari 2006
WvR zondag 15 januari 2006
©2001-2024 WisFaq