\require{AMSmath} Oplossen van een ongelijkheid De ongelijkheid: 4 x2 + 8 33de volgende stap is dus dan: -4 x2 25dan kom vast te zitten met wortel -4 Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006 Antwoord Dat lijkt me nu niet direct de 'goede manier' om dit soort dingen op te lossen. Op H5: oplossen van ongelijkheden geef ik een aantal voorbeelden.In dit geval... is het maken van een tekening ook niet verkeerd!Je ziet hierboven de grafieken van y=x2+8, y=-4 en y=33. Voor welke waarden voor x geldt -4x2+833? Voor -5x5...Zie ook Oplossen van ongelijkheden WvR zondag 15 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De ongelijkheid: 4 x2 + 8 33de volgende stap is dus dan: -4 x2 25dan kom vast te zitten met wortel -4 Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006
Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006
Dat lijkt me nu niet direct de 'goede manier' om dit soort dingen op te lossen. Op H5: oplossen van ongelijkheden geef ik een aantal voorbeelden.In dit geval... is het maken van een tekening ook niet verkeerd!Je ziet hierboven de grafieken van y=x2+8, y=-4 en y=33. Voor welke waarden voor x geldt -4x2+833? Voor -5x5...Zie ook Oplossen van ongelijkheden WvR zondag 15 januari 2006
WvR zondag 15 januari 2006
©2001-2024 WisFaq