\require{AMSmath} Vergelijking met ln oplossen hoe los ik dit op:ln(x+1) = -x/(x+1)zo? : (ln(x+1)·(x+1)-(-x))/(x+1) maar dan kom ik nog niet verder.groetjes Kirste Student universiteit - maandag 2 januari 2006 Antwoord Er valt weinig aan te rekenen denk ik. Als je grafieken tekent kan je wel aannemelijk maken dat alleen x=0 de oplossing is: Ik neem aan dat 'zoiets' de bedoeling is of niet? WvR maandag 2 januari 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los ik dit op:ln(x+1) = -x/(x+1)zo? : (ln(x+1)·(x+1)-(-x))/(x+1) maar dan kom ik nog niet verder.groetjes Kirste Student universiteit - maandag 2 januari 2006
Kirste Student universiteit - maandag 2 januari 2006
Er valt weinig aan te rekenen denk ik. Als je grafieken tekent kan je wel aannemelijk maken dat alleen x=0 de oplossing is: Ik neem aan dat 'zoiets' de bedoeling is of niet? WvR maandag 2 januari 2006
WvR maandag 2 januari 2006
©2001-2024 WisFaq