Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Het nulpunt van y=cos(x) + x

Hoe kan ik het nulpunt van deze functie berekenen?

y=cos(x) + x

Dus, hoe los ik dit op:

0= cos(x) +x

Compug
3de graad ASO - zondag 8 september 2002

Antwoord

Een mens moet bescheiden zijn. Dit type vergelijking is niet handmatig op te lossen en je zult dus een computer of grafische rekenmachine moeten inzetten. Je komt ergens in de buurt van -0,739 uit volgens mijn apparaat.

MBL
zondag 8 september 2002

©2001-2025 WisFaq