Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Omgekeerde a

ey , ik snap die eigenschappen over de functies y=x2 en y=-x2 en dan ook de andere functies van y=ax2 kunnen jullie me helpen ?
danke , evelien

evelie
2de graad ASO - zondag 8 september 2002

Antwoord

Evelien, ik heb niet het gevoel dat je ons een vraag stelt. Je zegt het te snappen, maar wilt toch nog iets weten.
Laat dus nog even weten wat er precies verlangd wordt.

MBL
zondag 8 september 2002

©2001-2024 WisFaq