\require{AMSmath} Kegelsneden en middellijnen volgende vraagstuk ergert me... :/ Bepaal de vergelijking van de middellijn toegevoegd aan de richting m=1 van de kegelsnede met vergelijking y2 -3xy -7x2 +5y -6x + 3= 0 . enige tips om dit op te lossen? bedankt! umpfke 3de graad ASO - dinsdag 20 december 2005 Antwoord Bekijk onderstaande site over toegevoegde middellijnen, en wellicht kom je op een idee. toegevoegde middellijnen groet, Anneke woensdag 21 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
volgende vraagstuk ergert me... :/ Bepaal de vergelijking van de middellijn toegevoegd aan de richting m=1 van de kegelsnede met vergelijking y2 -3xy -7x2 +5y -6x + 3= 0 . enige tips om dit op te lossen? bedankt! umpfke 3de graad ASO - dinsdag 20 december 2005
umpfke 3de graad ASO - dinsdag 20 december 2005
Bekijk onderstaande site over toegevoegde middellijnen, en wellicht kom je op een idee. toegevoegde middellijnen groet, Anneke woensdag 21 december 2005
Anneke woensdag 21 december 2005
©2001-2024 WisFaq