\require{AMSmath} Omrekenen Hallo, a = Ö(mk)/2h E = h2a/m In mijn boek staat dat E= h/2·Ö(k/m) Hoe komen ze daar op? Ik heb het ook geprobeerd, maar ik krijg niet hetzelfde antwoord. E = h2·Ö(mk)/2h·m = h2/2h·Ö(mk)/m = h/2·Ö(mk)/m verder dan dit ben ik niet gekomen. bedankt. Johan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 december 2005 Antwoord Je bent er bijna.. alleen nog even die m onder de wortel werken... Zie eventueel Rekenen met wortels. WvR zondag 18 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, a = Ö(mk)/2h E = h2a/m In mijn boek staat dat E= h/2·Ö(k/m) Hoe komen ze daar op? Ik heb het ook geprobeerd, maar ik krijg niet hetzelfde antwoord. E = h2·Ö(mk)/2h·m = h2/2h·Ö(mk)/m = h/2·Ö(mk)/m verder dan dit ben ik niet gekomen. bedankt. Johan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 december 2005
Johan Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 18 december 2005
Je bent er bijna.. alleen nog even die m onder de wortel werken... Zie eventueel Rekenen met wortels. WvR zondag 18 december 2005
WvR zondag 18 december 2005
©2001-2024 WisFaq