\require{AMSmath} Gezamenlijke kansverdeling Ik zit met volgend probleem: er wordt gevraagd te bewijzen dat f(x1,x2)=x1x2 -- 0x11, 0x21, 0x1+x21 een gezamenlijke kansdichtheid is. dus doe ik dat als volgt: onderzoeken of òòx1x2dx1dx2=1 Daarbij neem ik voor beide integratie gebieden 0 tot 1. Nu is mijn vraag hoe ik daar "0 x1+x21" kan in verwerken. Willen jullie me aub in de juiste richting duwen met een hint? dankjewel maarte 3de graad ASO - vrijdag 16 december 2005 Antwoord neem x1 vast.Integreer x2 van 0 naar 1-x1 en daarna x1 van 0 naar 1. Succes, kn vrijdag 16 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit met volgend probleem: er wordt gevraagd te bewijzen dat f(x1,x2)=x1x2 -- 0x11, 0x21, 0x1+x21 een gezamenlijke kansdichtheid is. dus doe ik dat als volgt: onderzoeken of òòx1x2dx1dx2=1 Daarbij neem ik voor beide integratie gebieden 0 tot 1. Nu is mijn vraag hoe ik daar "0 x1+x21" kan in verwerken. Willen jullie me aub in de juiste richting duwen met een hint? dankjewel maarte 3de graad ASO - vrijdag 16 december 2005
maarte 3de graad ASO - vrijdag 16 december 2005
neem x1 vast.Integreer x2 van 0 naar 1-x1 en daarna x1 van 0 naar 1. Succes, kn vrijdag 16 december 2005
kn vrijdag 16 december 2005
©2001-2024 WisFaq