\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking ik heb een vraag waar ik de oplossing niet van vind,kan u mij helpen.sin2x = -3/2 erwin 3de graad ASO - zondag 11 december 2005 Antwoord en als je nu eens -Ö(3)/2 schrijft als -1/2Ö(3)?Snap je dan dat moet gelden:sin(2x)=sin(-1/3p), dus2x=-1/3p+2kp of 2x=11/3p+2kp? hk zondag 11 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb een vraag waar ik de oplossing niet van vind,kan u mij helpen.sin2x = -3/2 erwin 3de graad ASO - zondag 11 december 2005
erwin 3de graad ASO - zondag 11 december 2005
en als je nu eens -Ö(3)/2 schrijft als -1/2Ö(3)?Snap je dan dat moet gelden:sin(2x)=sin(-1/3p), dus2x=-1/3p+2kp of 2x=11/3p+2kp? hk zondag 11 december 2005
hk zondag 11 december 2005
©2001-2024 WisFaq