\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 42153 Re: Bewijs twee stralen Hoe komt het dat PM=BQ en PA=MQ? wisk 2de graad ASO - zondag 11 december 2005 Antwoord De driehoeken PMA en QBM zijn gelijkvormig en omdat AM=BM=r zijn ze zelfs congruent. WvR zondag 11 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe komt het dat PM=BQ en PA=MQ? wisk 2de graad ASO - zondag 11 december 2005
wisk 2de graad ASO - zondag 11 december 2005
De driehoeken PMA en QBM zijn gelijkvormig en omdat AM=BM=r zijn ze zelfs congruent. WvR zondag 11 december 2005
WvR zondag 11 december 2005
©2001-2024 WisFaq