\require{AMSmath} Een formule geven geef een formule bij de verzameling toppen van deze parabolen. y=ax^2+4x+3 Dana O Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 december 2005 Antwoord y=2x+3 hk zondag 11 december 2005 Re: Een formule geven ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
geef een formule bij de verzameling toppen van deze parabolen. y=ax^2+4x+3 Dana O Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 december 2005
Dana O Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 december 2005
y=2x+3 hk zondag 11 december 2005
hk zondag 11 december 2005
©2001-2024 WisFaq