Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Effectief rendement

De koers van een 4% onaflosbare lening is op een coupondatum 64,5. De lening heeft jaarcoupons. Bepaal het effectief rendement van de lening.

???? hoe kan ik het effectief rendement berekenen met deze cijfers???

alvast bedankt,

bas
Student hbo - maandag 5 december 2005

Antwoord

Bas, Ca=0.Neem nomiaal 100.Jaarlijkse rente=4.Effectief rendement=4/0,645=
6,2%.

kn
maandag 5 december 2005

©2001-2024 WisFaq