\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking oplossen hoi ik kan hier niet aan uit:2.cos2a+3.cosa=2Ik moet ook een oplossingenverzameling opschrijven. Lambre 3de graad ASO - zaterdag 3 december 2005 Antwoord Met y=cosa krijg je: 2y2+3y=2 en daar kan je misschien wel iets mee.. WvR zaterdag 3 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi ik kan hier niet aan uit:2.cos2a+3.cosa=2Ik moet ook een oplossingenverzameling opschrijven. Lambre 3de graad ASO - zaterdag 3 december 2005
Lambre 3de graad ASO - zaterdag 3 december 2005
Met y=cosa krijg je: 2y2+3y=2 en daar kan je misschien wel iets mee.. WvR zaterdag 3 december 2005
WvR zaterdag 3 december 2005
©2001-2024 WisFaq