\require{AMSmath} Logaritme hallo wisfaq, ik heb een probleem met deze opgave. Kunnen jullie a.u.b. mee helpen? Danku log x + log(x-3) = 1 yasin 3de graad ASO - donderdag 1 december 2005 Antwoord Gebruik de regel log(a)+log(b)=log(a·b). Je krijgt dan: log(x(x-3))=1 Zou het dan lukken? Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR donderdag 1 december 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo wisfaq, ik heb een probleem met deze opgave. Kunnen jullie a.u.b. mee helpen? Danku log x + log(x-3) = 1 yasin 3de graad ASO - donderdag 1 december 2005
yasin 3de graad ASO - donderdag 1 december 2005
Gebruik de regel log(a)+log(b)=log(a·b). Je krijgt dan: log(x(x-3))=1 Zou het dan lukken? Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR donderdag 1 december 2005
WvR donderdag 1 december 2005
©2001-2024 WisFaq