\require{AMSmath} Rekenen met logaritmen HalloMijn vraag gaat over logaritmenIk begrijp dat n keer glog(a)=log(a):log(g) = n.Maar dat n keer glog(a)= glog(a^n).snap ik niet.Ik hoop dat het duidelijk is wat de bedoelingis. BVD Mari S Ouder - woensdag 30 november 2005 Antwoord Voor alle 'bewerkingen' met logaritmen kan je meestal 'teruggrijpen' op de definitie of een van de stellingen:Stelling:Zo ook in het geval van de vraag 'waarom in n·glog(a)=glog(an)?':..dus dat moet kunnen... WvR woensdag 30 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HalloMijn vraag gaat over logaritmenIk begrijp dat n keer glog(a)=log(a):log(g) = n.Maar dat n keer glog(a)= glog(a^n).snap ik niet.Ik hoop dat het duidelijk is wat de bedoelingis. BVD Mari S Ouder - woensdag 30 november 2005
Mari S Ouder - woensdag 30 november 2005
Voor alle 'bewerkingen' met logaritmen kan je meestal 'teruggrijpen' op de definitie of een van de stellingen:Stelling:Zo ook in het geval van de vraag 'waarom in n·glog(a)=glog(an)?':..dus dat moet kunnen... WvR woensdag 30 november 2005
WvR woensdag 30 november 2005
©2001-2024 WisFaq