\require{AMSmath} V(t +delta t) uitdrukken in V(t) , v`(t) en delta t De opdracht die ik vanuit school kreeg luidt:Druk V(t +D t) uit in V (t) , v' (t) en D tIk heb geen idee hoe ik moet beginnen, kan iemand mij op weg helpengroetjes Ivo Student hbo - vrijdag 25 november 2005 Antwoord Definitie van afgeleide functie toepassen misschien? v'(t)=limDt®0((v(t+Dt)-v(t))/Dt) Hieruit volgt dat bij benadering geldt (voor heel kleine Dt} v(t+Dt)=v(t)+v'(t)×Dt hk vrijdag 25 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De opdracht die ik vanuit school kreeg luidt:Druk V(t +D t) uit in V (t) , v' (t) en D tIk heb geen idee hoe ik moet beginnen, kan iemand mij op weg helpengroetjes Ivo Student hbo - vrijdag 25 november 2005
Ivo Student hbo - vrijdag 25 november 2005
Definitie van afgeleide functie toepassen misschien? v'(t)=limDt®0((v(t+Dt)-v(t))/Dt) Hieruit volgt dat bij benadering geldt (voor heel kleine Dt} v(t+Dt)=v(t)+v'(t)×Dt hk vrijdag 25 november 2005
hk vrijdag 25 november 2005
©2001-2024 WisFaq