\require{AMSmath} Logaritme alog(alog(alog(x)))REACTIEoeie.. ja dom van mij.. sorry.. dus de vraag is wat is het domein.. het beeld en wat is X ?zo hartelijk bedankt... kusje...X Lore Overige TSO-BSO - donderdag 24 november 2005 Antwoord Hallo LoreBeneden zie je de algemene grafiek van de logaritmische functie (met a = 2)Je weet dat je enkel van een positief getal de logaritme kunt nemen.We werken nu in drie stappen :1. Stel je gegeven functie gelijk aan alog(z)Dan moet z 02. Nu stellen we z = alog(y).Op de algemene grafiek zie je nu dat y 1 opdat z 03. Nu stellen we y = alog(x)En op de grafiek zie je nu dat x a opdat y 1 LL donderdag 24 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
alog(alog(alog(x)))REACTIEoeie.. ja dom van mij.. sorry.. dus de vraag is wat is het domein.. het beeld en wat is X ?zo hartelijk bedankt... kusje...X Lore Overige TSO-BSO - donderdag 24 november 2005
Lore Overige TSO-BSO - donderdag 24 november 2005
Hallo LoreBeneden zie je de algemene grafiek van de logaritmische functie (met a = 2)Je weet dat je enkel van een positief getal de logaritme kunt nemen.We werken nu in drie stappen :1. Stel je gegeven functie gelijk aan alog(z)Dan moet z 02. Nu stellen we z = alog(y).Op de algemene grafiek zie je nu dat y 1 opdat z 03. Nu stellen we y = alog(x)En op de grafiek zie je nu dat x a opdat y 1 LL donderdag 24 november 2005
LL donderdag 24 november 2005
©2001-2024 WisFaq