\require{AMSmath} Hoe los ik de volgende vergelijking hoe los ik de volgende vergelijking op 1.500.000=2.500.000/(1+I)5de macht I moet de disconterings voet worden Ben Ri Student hbo - woensdag 23 november 2005 Antwoord 1/(1+I)5=1.500.000/2.500.000 (1+I)5=2.500.000/1.500.000=5/3 1+I=(5/3)^(1/5) I=(5/3)^(0.2)-1 hk woensdag 23 november 2005 Re: Hoe los ik de volgende vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los ik de volgende vergelijking op 1.500.000=2.500.000/(1+I)5de macht I moet de disconterings voet worden Ben Ri Student hbo - woensdag 23 november 2005
Ben Ri Student hbo - woensdag 23 november 2005
1/(1+I)5=1.500.000/2.500.000 (1+I)5=2.500.000/1.500.000=5/3 1+I=(5/3)^(1/5) I=(5/3)^(0.2)-1 hk woensdag 23 november 2005
hk woensdag 23 november 2005
©2001-2024 WisFaq