\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 421 Re: Het somteken Ok bedankt en het oneindig-teken is hetzelfde als n? jacob Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 november 2005 Antwoord Nee dat hoeft niet. Er kan staan voor k=1..n en dan kan n van alles zijn. Maar n kan ook $\infty$ zijn dus dan is de som iets voor k=1 tot oneindig. WvR dinsdag 22 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok bedankt en het oneindig-teken is hetzelfde als n? jacob Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 november 2005
jacob Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 22 november 2005
Nee dat hoeft niet. Er kan staan voor k=1..n en dan kan n van alles zijn. Maar n kan ook $\infty$ zijn dus dan is de som iets voor k=1 tot oneindig. WvR dinsdag 22 november 2005
WvR dinsdag 22 november 2005
©2001-2024 WisFaq