\require{AMSmath} Cyclometrische functie Hallo Ik moet enkele liemieten berekenen, maar weet niet hoe.. lim x®-¥ 2 Bgtan (-x+1) = lim x®+¥ 2 Bgtan (-x+1) = Hoe bereken je dit? Bedankt! Elke S 3de graad ASO - maandag 21 november 2005 Antwoord Ken je de limieten van Bgtan(x) voor x®±¥? Wat is het effect van die min voor de x? Zou die +1 er veel toe doen? Wat is het effect van de 2 ervoor? hk maandag 21 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Ik moet enkele liemieten berekenen, maar weet niet hoe.. lim x®-¥ 2 Bgtan (-x+1) = lim x®+¥ 2 Bgtan (-x+1) = Hoe bereken je dit? Bedankt! Elke S 3de graad ASO - maandag 21 november 2005
Elke S 3de graad ASO - maandag 21 november 2005
Ken je de limieten van Bgtan(x) voor x®±¥? Wat is het effect van die min voor de x? Zou die +1 er veel toe doen? Wat is het effect van de 2 ervoor? hk maandag 21 november 2005
hk maandag 21 november 2005
©2001-2024 WisFaq