\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41677 Re: Doelfunctie dat snap ik niet helemaal omdat ik het zo heb geleerd dat bij 3x+9y Þ9y=-3xÞy=-1/3dit moet dan toch op dezelfde manier kunnen... 5426 Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 20 november 2005 Antwoord Dat is wel heel bijzonder...Bedoel je misschien dat je 3x+9y=0 kunt herschrijven als y=-1/3x? Want dat klopt... maar wat je hierboven schrijft niet. WvR zondag 20 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dat snap ik niet helemaal omdat ik het zo heb geleerd dat bij 3x+9y Þ9y=-3xÞy=-1/3dit moet dan toch op dezelfde manier kunnen... 5426 Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 20 november 2005
5426 Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 20 november 2005
Dat is wel heel bijzonder...Bedoel je misschien dat je 3x+9y=0 kunt herschrijven als y=-1/3x? Want dat klopt... maar wat je hierboven schrijft niet. WvR zondag 20 november 2005
WvR zondag 20 november 2005
©2001-2024 WisFaq