\require{AMSmath} Verdubbelingsformules hoe los je volgende formule op? sin3a=3sina-4sin3a becky 3de graad ASO - zondag 20 november 2005 Antwoord Hallo Je bedoelt waarschijnlijk : sin3a = 3sina-4sin3a sin3a = sin(2a+a) = ... en dan somformule en formules voor dubbele hoeken ... LL zondag 20 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los je volgende formule op? sin3a=3sina-4sin3a becky 3de graad ASO - zondag 20 november 2005
becky 3de graad ASO - zondag 20 november 2005
Hallo Je bedoelt waarschijnlijk : sin3a = 3sina-4sin3a sin3a = sin(2a+a) = ... en dan somformule en formules voor dubbele hoeken ... LL zondag 20 november 2005
LL zondag 20 november 2005
©2001-2024 WisFaq