\require{AMSmath} Bewijs met sin en cos cos4x - sin4x = cos2xDit kan ik echt niet bewijzen toch niet met de formules die ik tot hier toe geleerd heb :(Daarom reken ik op juliie alvast bedanktgroetjes sam pe 3de graad ASO - zondag 20 november 2005 Antwoord Volgens mij heb je vast dit merkwaardig product geleerd:a2-b2=(a+b)(a-b)Als je dat hier toepast... (met a=cos2x en b=sin2x) ken je nog een eind komen denk ik... WvR zondag 20 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
cos4x - sin4x = cos2xDit kan ik echt niet bewijzen toch niet met de formules die ik tot hier toe geleerd heb :(Daarom reken ik op juliie alvast bedanktgroetjes sam pe 3de graad ASO - zondag 20 november 2005
sam pe 3de graad ASO - zondag 20 november 2005
Volgens mij heb je vast dit merkwaardig product geleerd:a2-b2=(a+b)(a-b)Als je dat hier toepast... (met a=cos2x en b=sin2x) ken je nog een eind komen denk ik... WvR zondag 20 november 2005
WvR zondag 20 november 2005
©2001-2024 WisFaq