\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41571 Re: Re: Eigenschappen van een functie `ontdekken` Oke dan, de nulpunten uitrekenen: f(x)=(x+1)/(2*x-4) x+1=0 -- x=-1 2*x-4=0 -- 2*x=4 -- x=2 De asymptoten: VA: 2*x-4=0 -- 2*x=4 -- x=2 HA: 1/2 = 0,5 -- y=0,5 Alleen de HA weet ik niet zeker, volgens mij is het wel goed! tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 november 2005 Antwoord ja die horizontale asymptoot is goed. Kun je al iets meer zeggen over de rol van die a,b en c? hk woensdag 16 november 2005 Re: Re: Re: Eigenschappen van een functie `ontdekken` ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Oke dan, de nulpunten uitrekenen: f(x)=(x+1)/(2*x-4) x+1=0 -- x=-1 2*x-4=0 -- 2*x=4 -- x=2 De asymptoten: VA: 2*x-4=0 -- 2*x=4 -- x=2 HA: 1/2 = 0,5 -- y=0,5 Alleen de HA weet ik niet zeker, volgens mij is het wel goed! tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 november 2005
tim Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 16 november 2005
ja die horizontale asymptoot is goed. Kun je al iets meer zeggen over de rol van die a,b en c? hk woensdag 16 november 2005
hk woensdag 16 november 2005
©2001-2025 WisFaq