\require{AMSmath} Lijn symmetrie Hallo, Hoe kun je laten zien dat de lemniscaat van Bernoulli: (x2+y2)2 = a2(x2-y2) symmetrisch is in de lijnen y=x en y=-x? groetjes Frits Student universiteit - dinsdag 15 november 2005 Antwoord Niet, want dat is niet zo: hk vrijdag 18 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Hoe kun je laten zien dat de lemniscaat van Bernoulli: (x2+y2)2 = a2(x2-y2) symmetrisch is in de lijnen y=x en y=-x? groetjes Frits Student universiteit - dinsdag 15 november 2005
Frits Student universiteit - dinsdag 15 november 2005
Niet, want dat is niet zo: hk vrijdag 18 november 2005
hk vrijdag 18 november 2005
©2001-2024 WisFaq