\require{AMSmath} Rekenregels logaritmen Hoe los ik de volgende vergelijking op:2=11·6log(p4)-26·6log(p2) Erick Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 november 2005 Antwoord Het idee is dat je met behulp van de rekenregels toe werkt naar een uitdrukking als: 6log(...)=6log(...) Dus zoiets als: ..en dan verder uitwerken... WvR dinsdag 15 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik de volgende vergelijking op:2=11·6log(p4)-26·6log(p2) Erick Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 november 2005
Erick Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 14 november 2005
Het idee is dat je met behulp van de rekenregels toe werkt naar een uitdrukking als: 6log(...)=6log(...) Dus zoiets als: ..en dan verder uitwerken... WvR dinsdag 15 november 2005
WvR dinsdag 15 november 2005
©2001-2024 WisFaq