\require{AMSmath} Transformaties Hoe kun je de transformaties van een ax2+bx+c vergelijking vanuit een y=x2 bepalen? Mathij 3de graad ASO - zondag 13 november 2005 Antwoord Een voorbeeldje dan maar? Ik wil van y=x2 de volgende functie y=2x2-8x-5 maken: Wel nu: ..en dan nog even de waarde van p en q bepalen. Moet kunnen... WvR zondag 13 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je de transformaties van een ax2+bx+c vergelijking vanuit een y=x2 bepalen? Mathij 3de graad ASO - zondag 13 november 2005
Mathij 3de graad ASO - zondag 13 november 2005
Een voorbeeldje dan maar? Ik wil van y=x2 de volgende functie y=2x2-8x-5 maken: Wel nu: ..en dan nog even de waarde van p en q bepalen. Moet kunnen... WvR zondag 13 november 2005
WvR zondag 13 november 2005
©2001-2024 WisFaq