\require{AMSmath} Nilpotente matrix bewijs dat een nilpotente matrix singulier is. groetjes els 3de graad ASO - zaterdag 12 november 2005 Antwoord Dag Els Je weet dat det(A.B) = det(A).det(B) Daaruit volgt dat : det(Ak) = det(A.A.....A) = det(A).det(A).....det(A) = [det(A)]k Zal het nu lukken? LL zaterdag 12 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bewijs dat een nilpotente matrix singulier is. groetjes els 3de graad ASO - zaterdag 12 november 2005
els 3de graad ASO - zaterdag 12 november 2005
Dag Els Je weet dat det(A.B) = det(A).det(B) Daaruit volgt dat : det(Ak) = det(A.A.....A) = det(A).det(A).....det(A) = [det(A)]k Zal het nu lukken? LL zaterdag 12 november 2005
LL zaterdag 12 november 2005
©2001-2024 WisFaq