\require{AMSmath} Werken met formules met c Voor welke waarde van contstante c is: x² + 2cx + 4 is groter dan 0 of gelijk aan 0?Kunnen jullie me helpen mss de eerste stappen Dank je wel Khan 3de graad ASO - vrijdag 11 november 2005 Antwoord Voor welke waarden van a, b en c heeft de vergelijking ax2+bx+c=0 twee, één of geen oplossing? Met D=b2-4ac Als D0 dan twee oplossingen... Als D=0 dan 1 oplossing... Als D0 geen oplossing.... Komt je bekend voor? Dus met a=1, b=2c en c=4 kan je de discriminant gebruiken... WvR vrijdag 11 november 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor welke waarde van contstante c is: x² + 2cx + 4 is groter dan 0 of gelijk aan 0?Kunnen jullie me helpen mss de eerste stappen Dank je wel Khan 3de graad ASO - vrijdag 11 november 2005
Khan 3de graad ASO - vrijdag 11 november 2005
Voor welke waarden van a, b en c heeft de vergelijking ax2+bx+c=0 twee, één of geen oplossing? Met D=b2-4ac Als D0 dan twee oplossingen... Als D=0 dan 1 oplossing... Als D0 geen oplossing.... Komt je bekend voor? Dus met a=1, b=2c en c=4 kan je de discriminant gebruiken... WvR vrijdag 11 november 2005
WvR vrijdag 11 november 2005
©2001-2025 WisFaq