\require{AMSmath} Oplossen van een vergelijking met e Hallo,4e2x-4ex+1=0Het grondtal is gelijk, dan kan je toch een soort truukje toepassen? Dat je het in een soort abc formule krijgt? Hoe werkt dit ook alweer? Nynke Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 november 2005 Antwoord Neem y=ex. Je kan de vergelijking dan schrijven als:4y2-4y+1=0Oplossen en dan terug naar y=ex. Zou dat lukken? WvR maandag 7 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,4e2x-4ex+1=0Het grondtal is gelijk, dan kan je toch een soort truukje toepassen? Dat je het in een soort abc formule krijgt? Hoe werkt dit ook alweer? Nynke Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 november 2005
Nynke Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 november 2005
Neem y=ex. Je kan de vergelijking dan schrijven als:4y2-4y+1=0Oplossen en dan terug naar y=ex. Zou dat lukken? WvR maandag 7 november 2005
WvR maandag 7 november 2005
©2001-2024 WisFaq