\require{AMSmath} Prijselasticiteit gegeven is de vraagvergelijking q=-4P+80. Bereken de prijselasticiteit van de vraag door p=5? Adri Student hbo - donderdag 3 november 2005 Antwoord Algemene formule dq/dp · p/q differentieren van de formule levert op dq/dp = -4 invullen geeft -4 · 5/-4·5+80 mm donderdag 3 november 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
gegeven is de vraagvergelijking q=-4P+80. Bereken de prijselasticiteit van de vraag door p=5? Adri Student hbo - donderdag 3 november 2005
Adri Student hbo - donderdag 3 november 2005
Algemene formule dq/dp · p/q differentieren van de formule levert op dq/dp = -4 invullen geeft -4 · 5/-4·5+80 mm donderdag 3 november 2005
mm donderdag 3 november 2005
©2001-2024 WisFaq