\require{AMSmath} Vergelijking lijn evenwijdig aan de y -as bepaal de vergelijking van de rechte door het snijpunt van de rechten met vergelijkingen x+y-4=0 en x-2y-10=0 en evenwijdig met de Y-AS ik dank u bij voorbaat freddy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 augustus 2002 Antwoord Eerst bepaal je het snijpunt van x+y-4=0 en x-2y-10=0 (zie Vergelijking bepalen van een lijn). Een lijn evenwijdig aan de y-as heeft als vergelijking altijd x=... In dit geval wordt de vergelijking: x=6 WvR zondag 25 augustus 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bepaal de vergelijking van de rechte door het snijpunt van de rechten met vergelijkingen x+y-4=0 en x-2y-10=0 en evenwijdig met de Y-AS ik dank u bij voorbaat freddy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 augustus 2002
freddy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 augustus 2002
Eerst bepaal je het snijpunt van x+y-4=0 en x-2y-10=0 (zie Vergelijking bepalen van een lijn). Een lijn evenwijdig aan de y-as heeft als vergelijking altijd x=... In dit geval wordt de vergelijking: x=6 WvR zondag 25 augustus 2002
WvR zondag 25 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq