\require{AMSmath} Vergelijking met breukstrepen Ik heb een oefening die ik niet versta. Ik weet niet hoe ik er moet aan beginnen: 4-2x -6x-4---- = ------x+3 13+3x Isje Iets anders - zondag 25 augustus 2002 Antwoord Kijk eens op Vergelijking met breukstreep voor uitleg... in dit geval kan je schrijven: (4-2x)(13+3x)=(-6x-4)(x+3) En dat kan je op de 'normale' manier oplossen... WvR zondag 25 augustus 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een oefening die ik niet versta. Ik weet niet hoe ik er moet aan beginnen: 4-2x -6x-4---- = ------x+3 13+3x Isje Iets anders - zondag 25 augustus 2002
4-2x -6x-4---- = ------x+3 13+3x
Isje Iets anders - zondag 25 augustus 2002
Kijk eens op Vergelijking met breukstreep voor uitleg... in dit geval kan je schrijven: (4-2x)(13+3x)=(-6x-4)(x+3) En dat kan je op de 'normale' manier oplossen... WvR zondag 25 augustus 2002
WvR zondag 25 augustus 2002
©2001-2024 WisFaq