\require{AMSmath} 1e orde differentiaalvergelijking Hoi wisfaq, Ik heb problemen met de volgende DV xy*(dy/dx)=2y-7 Dit is te schrijven als: [int]ydy/2y-7 = [int]dx/x Hoe los je nu het linkerlid op? Met de substitutiemethode is dit volgens mij niet op te lossen. kunnen jullie me helpen? Linda Student hbo - woensdag 26 oktober 2005 Antwoord Beste Linda, Substitutie zou wel gaan, maar het lukt ook wel met wat 'knutselen'. Nu zal het wel lukken? mvg, Tom td vrijdag 28 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi wisfaq, Ik heb problemen met de volgende DV xy*(dy/dx)=2y-7 Dit is te schrijven als: [int]ydy/2y-7 = [int]dx/x Hoe los je nu het linkerlid op? Met de substitutiemethode is dit volgens mij niet op te lossen. kunnen jullie me helpen? Linda Student hbo - woensdag 26 oktober 2005
Linda Student hbo - woensdag 26 oktober 2005
Beste Linda, Substitutie zou wel gaan, maar het lukt ook wel met wat 'knutselen'. Nu zal het wel lukken? mvg, Tom td vrijdag 28 oktober 2005
td vrijdag 28 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq