\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 41119 Re: Reeksen Het was inderdaad n.a.v. goniometrische reeksen. dus d.w.z. dat je het als volgt moet doen als je bijv. cos(3) wilt uit rekenen m.b.v. de reeks: cos(3)=((-11/2!)*32)+((-12/4!)*34)+((-13/6!)*36)... Anders gezegd: (die deling * x2n)+(die deling * x2n)... Klopt dit? BVD joel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 25 oktober 2005 Antwoord Beste Joel, De reeksontwikkeling van de cosinus begint met een 1, waar is die naartoe? We hebben voor cos(x), ontwikkeld rond 0: Dus voor x = 3: mvg, Tom td dinsdag 25 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het was inderdaad n.a.v. goniometrische reeksen. dus d.w.z. dat je het als volgt moet doen als je bijv. cos(3) wilt uit rekenen m.b.v. de reeks: cos(3)=((-11/2!)*32)+((-12/4!)*34)+((-13/6!)*36)... Anders gezegd: (die deling * x2n)+(die deling * x2n)... Klopt dit? BVD joel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 25 oktober 2005
joel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 25 oktober 2005
Beste Joel, De reeksontwikkeling van de cosinus begint met een 1, waar is die naartoe? We hebben voor cos(x), ontwikkeld rond 0: Dus voor x = 3: mvg, Tom td dinsdag 25 oktober 2005
td dinsdag 25 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq