\require{AMSmath} Herschrijven van een formule Voor het bepalen van de Delta in de optimale seriegrootte zou ik graag de formule willen herschrijven: A = ((B/Y)+C+D)+(((B/Y)+C+D)*E*Y))/F dit moet een functie van Y worden dus: Y= harink Student hbo - dinsdag 25 oktober 2005 Antwoord Schrijf hieronder ik het vakje 'naar' i.p.v. x de hoofdletter Y en druk op de knop Los op. hk dinsdag 25 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor het bepalen van de Delta in de optimale seriegrootte zou ik graag de formule willen herschrijven: A = ((B/Y)+C+D)+(((B/Y)+C+D)*E*Y))/F dit moet een functie van Y worden dus: Y= harink Student hbo - dinsdag 25 oktober 2005
harink Student hbo - dinsdag 25 oktober 2005
Schrijf hieronder ik het vakje 'naar' i.p.v. x de hoofdletter Y en druk op de knop Los op. hk dinsdag 25 oktober 2005
hk dinsdag 25 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq