\require{AMSmath} Differentieerbare functie uitdrukken in andere functie Hallo :)functie z=f(x,y) is een continu differentieerbaar.Substitueer x = ln u/v en y = uvHoe druk je \partialz/\partialx + y \partialz/\partialyuit in u,v, \partialz/\partialu en \partialz/\partialv ?Alvast bedanktGroetjes Lisett Student universiteit - maandag 24 oktober 2005 Antwoord \partialz/\partialx=\partialz/\partialu \partialu/\partialx + \partialz/\partialv \partialv/\partialxanaloog voor \partialz/\partialyen \partialv/\partialx,\partialu/\partialx, \partialv/\partialy en \partialu/\partialy kan je uitrekenen... km maandag 24 oktober 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo :)functie z=f(x,y) is een continu differentieerbaar.Substitueer x = ln u/v en y = uvHoe druk je \partialz/\partialx + y \partialz/\partialyuit in u,v, \partialz/\partialu en \partialz/\partialv ?Alvast bedanktGroetjes Lisett Student universiteit - maandag 24 oktober 2005
Lisett Student universiteit - maandag 24 oktober 2005
\partialz/\partialx=\partialz/\partialu \partialu/\partialx + \partialz/\partialv \partialv/\partialxanaloog voor \partialz/\partialyen \partialv/\partialx,\partialu/\partialx, \partialv/\partialy en \partialu/\partialy kan je uitrekenen... km maandag 24 oktober 2005
km maandag 24 oktober 2005
©2001-2025 WisFaq